Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAPITEL

 

Jag var ditt vinterkapitel

Där rimfrosten skrapades bort

Elden smälte min snö

 

Där plogade vägar gjordes

Bort mot ett soligt land

Isen blev din i en piruett

Kylan glömd i din jacka

 

Snöflingor skakades bort

Skidor for genom skare

Granen plockades in

Våren väntades komma




Fri vers av madigan
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-12-12 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan