Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtminstone för mig.


Dödens gråt



Först gråter man av chock,
sedan gråter man i ilska.

Så följer förnekelsens gråt
varpå man gråter av sorg.

Så småningom övergår man
till att gråta det bitterljuva
vemodets tårar till tröst.

Till slut gråter man bara
när känslan kommer över en.

© Boa Berg
2008-12-12
11:00




Prosa (Prosapoesi) av Boa Berg
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-12 11:13



Bookmark and Share


  To
Vackert förklarat.
2009-02-06

  Svartsilver
Ja så är det nog tycker du förmedlar sorgen på ett bra och vackert sätt med alla dess tårar!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg