Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sprickorna



I sprickorna

mellan mardrömmen
och nuet

hittar jag en glipa
där stormen stillnar

och stenens omutliga kärvhet
ger mig trygghet

nattdimman döljer
skräcken

och gryningsljuset
målar nytt hopp




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 288 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-12-12 12:18



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Målande beskrivet. Känner både skräcken och lugnet.
2009-01-11

  Bibbi VIP
Så väl att gryningsljuset kommer och målar nytt hopp Micha.
Kram.
2008-12-15

  Maria T
En dikt om hopp trots
mardrömmar och skräck
2008-12-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aldrig tankarna vilar
och i nattens mörker
kan de fyllas på, men
så händer ett under,
de försvinner, man
tänker va´då...
Och något värmer
så gott på ryggen...
Solen!!! Man blir
igen en trygg en...
2008-12-13

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-12-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Din text ger verkligen hopp!
2008-12-12

    eva m h
Du målar så vackert med dina ord!
2008-12-12

    Maria Malm
De gliporna är gott att ha.
2008-12-12

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Jo, de sprickorna vill vi gärna hitta och vila oss i... Hälsar vännen Fredrik
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius