Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ost

 

Jag vet inte längre
för din själ är som en ost

Med hål och stank av förruttning
så förgulnad
sönderhyvlad
och uppäten




Fri vers av swimsus@gmail.com
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-12 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com