Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyllans tanke på offentlig toalett

 

Orden blir aldrig lika vackra
som i musiken
De tenderar
men vet att i praktiken
står skriftens syfte 
att finna i ingenting




Fri vers av swimsus@gmail.com
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-12 14:58



Bookmark and Share


    JJ VIP
Aldrig är man väl så klarsynt som på fyllan... tror man... (ler). Mvh. JJ.
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

swimsus@gmail.com
swimsus@gmail.com