Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem eller vad

För vem eller vilka
gör vi som vi gör
när tanken inte följs
utan bara "om"

Ensamhet förvränger
får den vilda tam
och den saknade trösten lindas

Det innersta odjuret vaknar
ihop med ängeln i ditt ljus
skam och skuld trängs
i hjärtats mjuka och lena
som egentligen bara vill älska




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-12 17:37



Bookmark and Share


  Trädflickan
Bra skrivet och beskrivet. Speciellt det sista stycket känns sann. Så är det ju

"skam och skuld trängs
i hjärtats mjuka och lena
som egentligen bara vill älska"
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen