Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom som ruttnar



min hjärna ruttnar
omgiven av okunskap

det är läskigt att promenera
med en fackla i ett hav
av bensin

acceptans
ska lära mig acceptera

respektera

ignorera
ignorans

men respekt för idioti
är fan inget för mig

inte alla bebisar gillar napp
inte alla skulle dö
för en tusenlapp

jag hör till dom andra

dom som ruttnar





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 22:47



Bookmark and Share


  Scilla Carlsson
:')
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP