Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöblandat regn


Kalla kristaller

smälter lika fort som ord

skär genom hjärtat




Bunden vers (Haiku) av Herr Ångest
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 23:38



Bookmark and Share


    sleepwalking
Hur kan något så kort
skapa så många känslor?
Väldigt bra gjort.
2008-12-13

  Lyckohäxan Enediel
Du har lyckats fånga en bitter känsla utan att låta bitter...och det är bra gjort på 3 rader...:)
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest