Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi börja om från noll

När ingen annan kan nå dig
när du inte hittar dig själv
när du går vilse i din egen kropp
i din egen tanke

Hur ska någon förstå
när du är tyst
när du inte vill berätta
om det svarta
och ändå så tomma
som fyller din kropp

När du vill skrika
så högt att hela världen hör
men inte ett ljud
kommer ur din strupe

Dina ögon fylls
med saknad och tårar
som du med all kraft
kämpar bort

När du ber mig
att dra åt helvete
i stället för en kram

Då är det tungt

Jag biter oftast ihop
men ibland skriker jag tillbaka
Blir arg
blir ledsen
saknar ord....

Sigge min vän
får jag fortsätta vara det
får jag be dig vara försiktig
får jag be dig slänga flaskan

Utan den är du underbar
med den flyger fan i dig
utan kontroll...




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 15:24



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så är det. När alkohol o andra droger tar människan i besittning, då blir hon en annan.... Impulser tar över och självkontroll är ett minne blott. Stark text!
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen