Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Gud


Min Gud fördömmer ingen handling här
vet att vi gör det på egen hand
han håller varje individ så kär
under vandringen till hans land

Min Gud förlåter alla brister och fel
känner lidandet hos var och en här
han vet att syftet är att bli hel
Inget för honom kallas besvär

Min Gud har tid när jag behöver gråta
över sorger som bor i mitt hjärta
han hjälper mig att andra förlåta
som orsakat långvarig smärta

Min Gud han smeker stilla mitt hår
när hopplösheten stannar i mitt minne
han viskar ömt att bra det går
oron lever endast i ditt sinne

Min gud finns där varje dag
för att min resa ska bli enkel och lätt
Han förstår när min tro är svag
ger vägledning så jag till sist kommer rätt.







Fri vers av duvan59
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 16:28



Bookmark and Share


  PPQ
riktigt bra skrivet och jag ser attt saker och ting börjar röra sig
2008-12-15

  mare VIP
Underbara ord, och så sant !!
2008-12-15

  Fredrik Stillesjö
Hej duvan59!

Sådan är också min Herre! Tack för läsning hälsar Fredrik
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59