Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har nåt som du inte har.

Jag har ett språk som är mitt,
och som du inte kan lära dig.
Hur känns det? Egentligen?
Vore jag vida mer kanslist hade jag förolämpat dig medels trista handlingsplaner.

Jag har ett språk som är mitt,
och som du inte kan lära dig.
Hur känns det? Att kommunikation är rentutsagt: En bluff!
Vore jag vida mer känslig hade jag i alla fall gett dig en ordlista.

Jag har ett språk som är mitt,
och som du intye kan lära dig.
Hur känns det? Egentligen?
Man trodde inte det var möjligt med dylik singulär grammatik.
Men där fick du tji!




Fri vers av Janjohan
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-08-18 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan