Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en tant som ej är glad, denna efter Luciadag, rimmar eländigt gnälligt gör jag


Tunga Fjät

Midnattsmörkt snurr vaken i säng
berövad all sömn snurrar tanten än

hon har hållits vaken av alla dessa unga
som på Lucia högljutt vill sjunga
spela på kroppar och dricka
starka droppar

högljudda grannar finns det runt om
men utan en antydan till Julesång
vimmelkantstrött i sin gång
känner sej tanten därför
urvakat vrång

 

08.12.14

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 542 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-14 11:49



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vilken jättehärlig text, den gillar jag mycket!
2008-12-28

  Erik L
Kan man få utlopp för sin ilska i en rimmad sak som denna är det alltid något. Gillade denna och du lyckades väl med att få till rimmen.
2008-12-21

    Maria Malm
En ofrivillig lussevaka..fint diktat om denna..
2008-12-17

  _Mian_
Du borde få nykeln till proppskåpet av din hyresvärd! Väl skrivet om vändan av att ha grannar utan folkvett.
2008-12-15

  aftermath
inte alls eländigt.
tunga fjät i partyform - bättre än inget fjät alls!
2008-12-14

    ej medlem längre
Fy attans att ligga vaken pga andras festande!! Man gnisslar tänder och kan inget annat göra. Pistolhot borde vara lagligt i såna fall...hehe
Jag hoppas att tanten kan sova en stund på dagen för att ta igen sig...
Kramen!
2008-12-14

  Maria Zena Viklund
då blir fjät tunga när ingen sömn i ögat man får, applåd!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman