Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha enkelbiljett ?

Sluter mina ögon
drömmer mig bort
från grått till rosenrött

Sinnet kan färga
sinnet kan komplicera
göra allt lätt
eller otroligt svårt

Utan gränser
eller taggtråd
tar dig med
på ditt livs resa




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-14 15:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärkes vid närmare eftertanke
2008-12-29

  lodjuret/seglare VIP
en dubbeltydlig text
simpel i sin komplexitet
som ett skott i pannan till för att väcka
en möjlig läsare till insikt
jag ger den förstås
trenne paket torkade fikon (de stora)
2008-12-29

    Saulus
Jippy! Vill du skicka som julkort?
2008-12-14

  am
Deprimerande, men stämmer.. Jag gillar särskilt mellersta stycket.
och "från grått till rosenrött"
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen