Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårkysst natt...

tårkysst natt
åter en gång
salta droppar mot min själ
åter en gång kramades
kudden likt snöbollen
tårkysst morgon
solen en stickande nål mot min kind
vinden som smekte
bort min tår
tårkysst mirakel
dagen är sann
står i sin ljusskrud
åter en gång
tårkysst natt mellan
stjärnornas leenden
tårkysst natt
mellan viskande drömmar
salta droppar mot
själens kind
vinden kysste åter
igen mina sinnen
jag längtar så innerligt
varmt efter dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 18:43



Bookmark and Share


    tramp
Vacker längtans poesi !
2008-12-17

  Michaela Dutius
En dikt som andas längtan i varje stavelse och borde få en sten att gråta
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~