Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av oss är du

Finns det två av allt
lika
eller olika
men knappast exakt väl

Har jag fel
i irrade tankar
bland surr och stim

Två av oss
där två lika delar
bildar perfekt pussel
stämmer ju inte

För vi ger och tar
och motsatser attraherar
Ett pussel kräver en annan del
av andra sidan
Din ruta
av spegeln
Tvilling
själ
frände

I ett livets mysterium
där kärlek
till varandra
medmänniskor
kommer först




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-14 21:18



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart bara så underbart!
2008-12-21

  Trädflickan
Bra skrivet.
2008-12-15

  aol
bara så vackert
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen