Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrapade drömmar

och i natt mörkret
dansar vi till dina
egna drömda toner

chansen att vi hör
vilka ni är någonstans

i en ytterst begagnad dröm
kommer jag ihåg
era ensamma ord

som jag dansar på
bortskrapade renskrapade
ytor du inte rör

vill du mig väll
kommer dina tankar om mig
skriva sig själva




Fri vers av virre
Läst 619 gånger
Publicerad 2008-12-15 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre