Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack och lov för nummerpresentatören!
Gamla rädslor sätts igång, adrenalinet flödar
(svarar inte i telefon)



Adrenalinutsöndring


Såg exets nummer
blinka på dispayen. Hjälp!


Jouren kallas in!




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-08-18 19:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har skrivit fel på displayen, annars å är det e stor förbättring.
2005-08-18

    ej medlem längre
jag förstår inte riktigt, det handlar om något verkligt men den tappar poängen..
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic