Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidande långdans

dansen, den eviga
en långdans
i ett lidande

jag kan inte annat en fastna
vid dina ord fast jag egentligen
släppte dig långt innan
du sa det jag redan visste

det är som madeline kakorna
en utdragen plågsam mardröm
av hur verkligheten är

allt jag behöver är
lära mig släppa taget




Fri vers av virre
Läst 712 gånger
Publicerad 2008-12-15 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre