Hopsydd i fåfängans vita 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopsydd i fåfängans vita 




TYLL

  

Monsterdag klädd i

Rosafärgad bröllopsklänning

Lägger glasbitsnålar i hjärtan

Vispar kakor av ångest

 

Skjuter pilar av osanning i

Vardagsmenings lugna vandring

Hittar klandervärdiga igelkottsord

Retar tiden till snabbhet

 

Petar i bröstkorgens mjukhet

Med hårda nypor av fjällig lögn

Kastar osanning från elden

Mot oskyddat öga

 

Lurar bland skuggor av

Kantstötta ordmagneter    

 




Fri vers av madigan
Läst 285 gånger
Publicerad 2008-12-15 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan