Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag i september


plockar kvarglömda leksaker från marken

sparkar på små ruttna brunröda äpplen
under tiden jag viker ihop en bassäng

stannar till

tittar upp på den grå himlen
inser att sommarens tid
snart är slut för i år

höst och vinter nalkas fort
vinterkläder ska fram igen

men än kan jag svettas

så jag samlar mig
hämtar en bandyklubba
och skjuter iväg alla äppelkarten

ganska kul faktiskt




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-08-22 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP