Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att se styrkan av imorgon

Känner tyngden av igår
känner förvirringen av idag
men oron
vad morgondagen har att ge
finns bakom
dolda ord
och känslor

Att se styrkan av imorgon
gör att man slutar blunda
för en tid man inte känner till




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-15 12:49



Bookmark and Share


  emanuel karlsson
orden når mitt inre
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson