Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns något som ger glädje och energi, som är gratis och inte det minsta ansträngande det är ett leende. Min erfarenhet är att vi har så bråttom så vi hinner inte se varandra trist för ett leende värmer en frusen själ.


Ögon


Bland alla dessa ögon jag ser var dag
söker jag finna en levande blick
allt eftersom blir jag i hoppet svag
så många passerade och gick

Tomma ögon, kroppar som ilar
Utan att se vad som framför dem sker
själen kanske i dem tillfälligt vilar
lyfter mina ögon till universum och ber

Låt oss förstå att tillsammans är vi allt
vi ger varandra kraft och energi
Även när det stormar och blåser kallt
Borde du och jag istället vara vi.










Fri vers av duvan59
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59