Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse



Förälskad

Förvirrad

Förledd

Förförd

Förtvivlad

Förkastad

Förvånad

Förstörd

Det var inte utan vinning min vän
det var ett behov av bekräftelse igen
Kärleken håller inte någon fast
svartsjukan var din egen last.....................








Fri vers av duvan59
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 16:37



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Imponerade starkt med så få ord, och att det fanns så många f -ord,

du håller stilen genom poesilen.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59