Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har bojkottat julen i många år. ska jag sitta och ha det trevligt när andra har det så här!? makes no sense... I år firar jag (måttligt). Men sänder en tanke till dessa människor, gör det du med!


Jul



mörker ute
stearinljus inne
doft av satsumas
och pepparkakor

en flaska glögg
en limpa vört
rimfrost på rutan
julöl

men ensamheten kvarstår
depressionen med
äter allena
dricker för mycket

gungar sin gungstol
sveper sin grogg
stiger upp på en pall
trär snaran över skallen





Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP