Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korta ord


du gick aldrig..

Du gick aldrig.....

Du...

Tog en tegelsten..kastade i mitt hjärtats fönster..

Kröp in..och gjorde dig hemstadd...

Synd för dig att mitt hjärta slutat slå..

Du får  nog gå och komma igen någon annan dag.

Fast då har nog en kvinnlig fönsterglasmästare lagat ditt hål och cementerat en mur runt.

Äkta kärlek förstår du det kan du inte rå på.




Övriga genrer av Himuro
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro