Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhet



Sanningen är en pärla
Jag en åker



Bortom det sannolika finns du




Ömhet




Fri vers av Hannadraken
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-16 08:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
vacker - berörande- poetisk
2008-12-16

  Jojo
Vackert!
2008-12-16

    sunnanvind
åh..vad fint!
2008-12-16

  Eva Langrath VIP
Tröstande vackra ord, just vad jag behövde denna morgon.

Eva
2008-12-16

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-12-16

    ej medlem längre
så. precis så. jag tassar på mjuka mockasiner kring dina ord och känner hur sanna de är.

jag lärde mig idag att "vilja" betyder "spannmål" på finska. en åker med spannmål... en vilja att finnas och att känna. att vara ömhet för någon.

jp, dina ord betyder. alltid. Tack.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken