Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från dig till mig. kom aldrig och säg att jag inte försökte hjälpa dig


missbrukarens försvarstal

Det sticker och det svider
ett mörkt ingenting
de påstår att mitt hjärta egentligen är helt
men jag såg när de skar ut det att det bara var ett blodigt köttstycke
de säger att det är gener och anlag, men jag vet att de ljuger

för de vet inte att jag är värd allting när jag kommer hem på fredags kvällen.
det har ju trots allt varit en väldigt jobbig vecka och en mer eller mindre spelar faktiskt inte så stor roll
det är inte så att jag inte har koll
jag vet när det är nog
det är inte mitt fel att andra inte kan behärska sig och låter allt gå ut över mig
dessutom är det inget farligt
det hjälper ju så bra mot det där som sticker och svider

och jag tänker inte sluta för jag har aldrig börjat på riktigt

skulder, det har alla andra som jag känner med och jag lovar, jag kan betala tillbaka, för jag har en as bra idé som verkligen kommer att fungera

det är inte mig det är fel på, det är den här platsen
jag vill bort bort bort
kanske andra sidan jorden, har hört att det finns schysst med jobb där

-nej jag snackar inte skit, jag lovar jag såg när de där rosa elefanterna gick förbi. Fan ni är ju dumma i huvudet hela bunten. Ni tror jag ljuger va? Du ville bara förstöra hela mitt liv och helt ärligt så hatar jag dig. För du är ju den som är värst, påstår en massa skit om mig, jag har ju bara roligt.

Det är inget fel på mina vänner, alla andra är så förbannat tråkiga.

Varför jag inte har varit utanför dörren på en vecka? Det undrar du va?
Jag hade inte lust helt enkelt.

Men sluta fråga så förbannat mycket, sköt dig själv. Jag klarar mig, men du, du skulle inte kunna låna mig lite pengar det har varit lite körigt den här månaden?




Fri vers av mbl
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-16 22:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Snygg ironi med många poänger.
2009-03-17

    davina
Så sant! säkert för många..
Du skriver bra, gillar din stil:)
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl