Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har väll någon gång mött nya vänner och tappat gamla vilket får mig att reflektera och skapa dessa ord.


En vän!



En vän vågar berätta när du gör fel
vänder inte kappan med vinden
En vän vill att du ska utvecklas till hel
Ger vid behov en klapp på kinden

En vän går inte bakom din rygg
för att behaga sig själv och andra
En vän gör att du känner dig trygg
vill heller ingen annan klandra

En vän finns där när du behöver
någon som reflekterar på dina ord
En vän ser till att du inte blir över
När Ni samlas vid samma bord

En vän ser dina brister men älskar dig ändå
precis som den människa du är
En vän kommer alltid dig att förstå
Om hon din ärliga vän nu är

Bättre en riktigt vän än fler
Som du i livet kan gå nära
Då behöver du inte mer
bekymmer ensam bära







Fri vers av duvan59
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 13:42



Bookmark and Share


  friheten
Så vacker skriven om vänskap!!!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59