Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas verkligen ingen tar illa upp av denna. Detta är min helt och hållet personliga åsikt och inte menat som något annat än en dikt.


Pseudonyma poeter



Författare vars namn ingen vet
verk som är skrivna av okänd poet.
I såväl haikus och dikter som noveller
så är det anonymiteten som gäller.

Jag vill veta vem författaren är
som skrivit dikterna jag läser här.
Vid frågan efter namnet på min favoritpoet
måste jag säga att jag inte kan det.

Jag undrar sålunda vad poeten kan heta
kommer jag någonsin att namnet få veta?
Jag respekterar men gillar ej pseudonym
själv kan jag ej skriva och vara anonym.

© Boa Berg
2005-08-19
04:28




Fri vers av Boa Berg
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-08-19 04:32



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Denna var verkligen för skön....härligt flyt i rimmen. Bravo!
2005-09-17

  Teresia Ridell
Bra, o snyggt skriven ! Jag håller med dig, känns lite mer seriöst med ett namn till ett verk.
2005-08-19

  himlens hemlighet VIP
bra flyt och rimmen fungerar... :)

funderar kring varför identiteten
på den diktande poeten
alls skulle sockra smeten
orden lever ju av sig självt
flygfärdigt utan sin författande hälft
men det är ju en åsikt blott
och ett tankefrö du allt sått
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg