Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då dagar regnar tårar.


Vacker?

Jag lyssnade på ett ord du viskade till mig.

Jag ville ta det till mig men det var svårt.

Kände hat, ångest och gråt.

Du sa att jag var vacker,

Jag blundade och såg in i mig själv.

Jag såg min på vackra själ som jag länge har gömt.

det kändes svagt och det var ömt.

Jag ville ta åt mig allt du sa

men det är svårt när man känner som ja.




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-16 17:50



Bookmark and Share


  blaite
Tungt att man inte kan inse att man är fin..trots att 10 000 säger det..
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein