Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklart

Om tiden stannade
ville jag vila mina ögon på dig
I sekunders evighet på jorden
och ett stjärnfalls önskan




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-16 20:41



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vackra och ömsinta ord...!
2008-12-17

  aol
oj så mäktigt vackert
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen