Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan

Heaven on earth?

Hell on earth?

Whats correct? whats right?

What is love?

What is pain?

What is reallity?

What is a dream?

Many questions...No ansvers...

 

It trully is the questions Why and Who that makes us go on.

 

 

            Varför är det frågan som driver oss?




Övriga genrer av Himuro
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-16 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro