Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du öppnade dörren, nu är jag överallt

Du öppnade dörren, nu är jag överallt
nu står du i kaoset i askfatet
Ciggaretterna som brände upp hela ditt liv
skrattar med mig röster i ditt huvud

Jag är det rödögda monstret under din säng
Skelettet i garderoben
med ormar i håret
och spindelnät runt mina lår

Jag skrattar dig skrikande nattetid
Jag är den där "Vem" när du ropar "Vem där?!"
Blod som rödvin, petar tänderna med ben
Vampyrens tunga leker när den söker en ven

Du öppnade dörren och nu är jag överallt
I garderoben
Under sängen
I ditt huvud

Din värld är min värld, MEN...
Jag ber inte om ursäkt när jag spatserar på mina gator


byggda av bortglömda lik




Fri vers av Slagord
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 21:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte är väl du någon medusa?
Det räckte så väl med Eddie (som är bäst som han är NU!)
Möjligen en vrålande Cadillac.
Men det är helt OK.
Kom, som lyssnar vi på "Night Of The Cadillacs" med Generation X, du och jag...

Just det...Man måste få spatsera på sina egna gator ändå. Få lite "spejs".
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord