Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fame


Alla kommer att älska dig

Alla kommer att lämna dig




Fri vers av Herr Ångest
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-17 00:45



Bookmark and Share


  korrigerad
jag vet. och det är det enda som snurrar i mitt huvud ibland. denna hopplöshet äter upp en till slut, det bästa vore nog om man inte tänkte så mycket alls. fast å andra sidan, vad ytligt allting skulle bli på något sätt. Bra skrivet iaf!!!
2008-12-26

    Nicklas VIP
Jag gillar det här, för visst finns det stunder då detta känns sant.
Men egentligen så tycker jag inte alls att det stämmer, inte ens i närheten. Man lämnar inte någon man älskar utan en riktigt bra anledning, isådanafall var det aldrig kärlek från början.

Kan dock förstå att man lämnar den man älskar om man t.ex. blivit djupt sårad och sviken, eller det självklara, om någon dör..
2008-12-17

    Anonym Ängel
sant så sant...
2008-12-17

  beam72
Ja det blir någras verklighet
Mycket intressanta meningar
2008-12-17

  Amanda R.C
Det är en del av allting.
den man älskar, hatar man också för att man vet att den någon gång kommer att lämna en.
Alla som finns där kommer en gång att lämna en, på ett eller annat sätt.
Lite som att vissa saker är oundvikliga, men om man vågar se på dem så kanske de inte tycks lika skrämmande längre.
2008-12-17

  Elin Katten Lo VIP
Jävligt snyggt.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest