Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag lär vi oss något nytt, fast vi kanske inte alltid förstår vad det är, överhuvudtaget vill -eller ens reflekterar över det.


Ett ord för varje tillfälle


Tänkte göra ett långt utlägg
med komplicerade förklaringar
som jag alltid brukar göra –
men då tog tiden plötsligt slut

Där stod jag snopet kvar
med händerna i fickorna
som ett tjurigt litet barn,
och med en tillfällig tillfrisknad
från min kroniska mundiarré


Jag antar att det var
min dagens lärdom.


Fan vad det svider.






Fri vers av Gizela Svensson
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-08-19 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson