Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven till min älskade vän och hennes slitna hjärta. jag tänker på dig!




- du tog mitt liv på bara fem minuter

mina minnen ligger kvar
på dina lakan
där jag lämnade dem
för att dränka min sorg
och faktumet
att du sänkte mig så lågt
har nu tvättats bort
och istället blivit något jag accepterat
att jag kommer få leva med

i resten av mitt liv





Fri vers av höstlövet
Läst 385 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-12-17 12:42



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Som han bäddat hoppas jag verkligen att han får ligga, men det är nog som du säger, det är lätt för honom att bara byta lakan. En fasanfyllt stark dikt!
2008-12-17

  Larz Gustafsson VIP
En sådan människa behöver byta hjärta.
2008-12-17

  Michaela Dutius
en stark dikt som gör ont
2008-12-17

    Karinpytt
det gör ont i mitt hjärta att läsa detta..
applåd
2008-12-17

  evelinan
..
mållös

detta var bra, riktigt bra
2008-12-17

  dansa som dom andra
aj.

känner igen mig.
(tyvärr måste jag väl lägga till)

gör ont att läsa.
bra skrivet, kort, men jag gillar det iallafall.
2008-12-17

    esha
bokmärker!
2008-12-17

  thetruthisdead
du skriver väldigt gripande och speciellt..kram
2008-12-17

  sadface2
bra srivit..
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

höstlövet