Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Cissie - 16 dec


iklädd vacker själ


så du kom iklädd väska
smalt svartklädd
iklädd svarta ögon
svart i blått julglitter
grönt i svart bortklippt

så du log i kapp
iklädd smala skratt
käckt tetandes
iklädd vackra ögon
grönt i skymningsljus

så du trängde in färg
iklädd svart dekor
väckte smal åtrå
snärjde trasig själ
väckte svart lust

så du satt iklädd page
svart i svart uppklippt
iklädd blottad hals
ljus i svart kontrast
snärjde ofrivillig kyss

så du vände bakom
smal marinblå färg
iklädd förförisk form
snärjde in förtrollning
väckte farlig lust

så du somnade iklädd barnet
i smalt ljus från bordet
oantastlig oskuld
iklädd vacker själ
snärjde kärleksfull ömhet

så du gick iklädd väska
i steg i svart i svart
i vimlet smal kontrast
snärjde förtrollad spegelbild
iklädd trasig själ




Fri vers av frantic
Läst 552 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-17 21:22



Bookmark and Share


  Miss Mod
Svart lust och trasig själ, å vad jag njuter....
2009-01-05

    ej medlem längre
Något av det bästa..
Skriver ej mer än så här...
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic