Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad du betydde för mig ska aldrig glömmas.


läk mina sår.




*


ett andetag är enkelt
en kram är en simpel gest
en puss är en söt sak
en kyss betyder mer än det
att älska är något vackert


.

ett andetag är nu svårt,
en kram skulle betyda allt
en puss skulle läka mina sår
en kyss skulle få mig att gråta
att älska med dig skulle göra mig din förevigt igen.


.

men vad vet jag,
om kärlek egentligen.
bara att du var den största kärlek,
som någonsin kommer finnas.

du var så mycket mer,
du var hela mitt liv.






Fri vers av Holeofmyheart
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 02:01



Bookmark and Share


    Skrivarn
Otroligt fint skrivet!
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart