Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brukar inte lägga ut såhär, men den här var rent... bara för rolig för att missas... :) Delar med mig.. :)


När jag öppnade denna på mailen skrattade jag så högt så grannarna måste funderat över vad som gått




Detta borde man ju ha begripit!!!!


Här är något ni kan fundera på inför stundande jul!

Både rentjurar och renkor får horn på sommaren.
Tjurarna fäller sina i början av vintern.
Honorna behåller sina horn tills de kalvat på våren.
Det betyder att alla jultomtens renar är honor.
Det borde man ju ha begripit.
Det måste vara kvinnor som klarar av....

....att dra en fet karl i röda kläder, till rätt adresser,
runt hela jorden, på en natt, utan att fara vilse.



God Jul på er allihop




Övriga genrer av glittertindra
Läst 261 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-18 09:27



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Men, men, men....Rudolf, då?!
Önskar dig en God Jul och inbjuder dig till min lilla "Efterlysning" som ju, på sätt och vis, understryker din tes :o)
Carl-Erik
tappade julgranskulorna vid sin våldsamma applåd
2008-12-22

  Carola Zettergren
Hohoho..det var som tusan, det borde man ju förstått!!!:):)
2008-12-20

  Peter Matsa
Hoho!

Ja, den var bra :)
2008-12-19

  karenina VIP
*fniss* alldeles alldeles rätt! :-)
2008-12-18

  Mr Lindemann VIP
Jaha, så det är så det är då....
Men varför har alla desa renar maskulina namn då?
2008-12-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Roligt!
Kul att läsa!
2008-12-18

    MaryMo
Jamen det är ju klockrent!
2008-12-18

  Jojo
:-)
Hihi
Inte förvånande alls
2008-12-18

  *maihe*
Ha Ha Ha! Den här kommer att bära mig igenom julstressen!
Av någon anledning såg jag dessutom en bild framför mig av tomten i röd spandex... ! Fråga mig inte varför?
2008-12-18

  SusanneStrömstedt
Ha ha ha, klock(ren) :D
2008-12-18

  Teresia Ridell
Haahahaha:)
Tack för en underbar läsning ! Ja tänkte väl det..:)
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra