Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första juldikten

 

Om jag klär ut mig till en tomte,

skulle du då längta efter min ankomst?

 

Men de förstås,

då är det inte mina klappar du längtar efter,

utan klapparna i säcken.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-18 12:54



Bookmark and Share


    sunnanvind
Åh, vad gullig..kan du inte komma förbi här..du vet ju vägen;)
2008-12-18

    Melona
tycker också om den här...
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf