Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ovisshet och vånda blev jag den 17/12 friskförklarad från min cancer. Det kostade ett bröst men gav mig livet. Jag vill verkligen uppmana alla som kallas til mammografi att gå dit. Cancer kan upptäckas i tid och botas.


Ta tillvara dagen

I dag startar mitt liv om på nytt
vet att min cancer är borta
för mig det något viktigt betytt
att förstå att våra liv kan bli korta

Vill ta tillvara dagens alla ögonbick
vara närvarande i stunden
Tacksam för tiden som jag fick
och vad som är viktigt i grunden




Fri vers av duvan59
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 12:54



Bookmark and Share


  friheten
Roligt att höra att du mår bra nu, Grattis!
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59