Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

Brevet
Om sommaren kom ett vackert brev
Utan avsändare förvånad jag blev
Ville veta vem du var so gav kloka råd
Om kärlekens mirakulösa dåd

Utstrålade en värme så stark och så klar
Men kära främling vart ska jag skicka mitt svar
Var det kanhända en ängel som till mig skrev
För alltid i hjärtat skall jag spara detta brev

Ord om kärlekens flammande låga
Att se in i sitt hjärta , det gäller att våga
Ta fram den sannig som hjärtat bjuder
Blodet i mig pulserar, sjuder

En kärlek brinner så länge du kan ge
Av ditt innersta för att någon ska se
Kärlekens styrka att övervinna allt
Även när det är blåsigt och kallt

Jag tackar dig främling jag tror på dina råd
Att vi alla här på jorden väver livets tråd
Färgen på tråden bestämmer bara du
Du lever ju livet just här och nu.





Fri vers av duvan59
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 16:42



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven!
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59