Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytande

 

Ensamhetens skeva

Stol lutar mot min rygg

Bland sofforna med molnigt tyg

 

Livet flyter mig mot vinteris

Under regnigt mörkgrått tak

Vänslandes med sockersöta ord

 

Lugnet är en varg i sin

Kojas röda bur

Med knotförsedda ben

Invävd på sin filt

Tänder grinande av rädsla

 

Följer strömmen trött

 




Fri vers av madigan
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-12-19 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan