Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig

Rör vid mig

men bara
med dina mjukaste ord

och varmaste blickar

stör inte
de sköra tankarna
som ännu knappt är födda

jag måste be dig

ge mig tid

så att jag en dag
kan stiga över förväntans bro
och räcka dig
båda mina händer

än är bron för bräcklig
att bära
ofödda tankars tyngd




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 358 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-12-19 17:23



Bookmark and Share


  devilsangel
tack återigen för att du skriver till mitt hjärta, ger mig insikt...
självklart måste det lite trasiga röras vid försiktigt...med mjukaste beröringar så det inte går sönder igen....kram
2008-12-21

    Bodil Sandberg
När jag läser den här tänker jag att det är som en vacker sång...så underbart fin min vän!!!
2008-12-20

  Maria T
En dikt så skör, så spröd
så bräcklig, så vacker
2008-12-20

  Trubbel
Vilken vacker text!
Dina ordval är riktigt bra, orden "sköra" och "bräcklig" gillar jag särskilt. De låter sårbara på ett vackert sätt. Vilket sammanfattar min uppfattning av din text, sårbarheten i osäkerheten, men ändå vackert och med en känsla av hoppfullhet.
2008-12-20

  Rachel Roth
..tilltal!
2008-12-20

  Bibbi VIP
Underbara mjukhet i Dina ord som når Fadershjärtat.
Hur skulle Han kunna motstå?
Om Du bara visste hur älskad Du är precis sådan som Du är.
Bokmärke och kram.
2008-12-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Allt tänkeri tar sin tid...
Får man bara frid att
tänka till, kan t o m
gå, som önskaren vill!
Så skönt och vilsamt
att få läsa... Tack M*D
*******************
2008-12-19

  Sladjana Zubcevic
"Rör vid mig

men bara
med dina mjukaste ord

och varmaste blickar"
Så vackert skrivet min vän.
2008-12-19

    Ken Cassel
Michaela
Du är helt underbar
Är förvånad över om någon vem som helst
kan vara lika så begåvad
som du

Kramar i mängder

:)
2008-12-19

  friheten
Så vacker, så underbar M, läs gärna Ewa-Britts dikt om dig!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius