Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu kan jag se bortom universum

hon gav mig min stjärna
en plats på himlen jag alltid söker mig till
hon gav mig ett namn
något att söka efter

något att leva för




Fri vers av twothousandmiles
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-19 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

twothousandmiles
twothousandmiles