Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska det vara så svårt?


måste inte

det måste inte vara
som dina ögon
kan vara
dammig bokhylla
böcker jag köpt
bara för att ha

du måste
inte
ge mig
svindlande höjder
kraschande himlar
regnbågsfärgat
glitter
stjärnor som faller

men om du ändå vill
undvik en träff
med mitt huvud

det enda som kan
träffa rätt
är din tunga
i min mun




Fri vers av thepinkprincess
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 21:03



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ett bra ord för denna måste vara KLOCKREN.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess