Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältande nostalgi

Regnet smälter snön och julens nostalgiska förväntan.

Att inte få uppleva den vita gnistrande förtrollande julen
där alla är lyckliga och inget strssigt och jobbigt finns.

Med regnvattnet, i den färglösa grådaskiga naturen,
rinner förhoppningen och längtan ner i brunnen.

Tur att inre trygghet inte har någon färg,
inte har ett speciellt utseende,

utan finns där i människan som lever i nuet,
som vet att det goda sitter sitter på insidan.




Fri vers av Susy Q
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q