Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbar natt...


I natt är jag "smutsig"

Nattarbete
sittande i ett hörn

Det är två gamla
och jag

Men det är bara jag
som är vaken

Magsjuka räknas som smuts

Det är två gamla
och jag




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-20 00:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att bara vara en festprisse som spyr i en taxt går aldrig upp emot folk som jobbar eller sitter jour... den som sitter jour har ibland någon att dra en spader eller spela schack med iallafall, ensamarbete vidgar dock möjligheterna att roa sig själv
texten för förstås sina
trenne violer från Flen
för sin enkla visdom
2008-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag har alltid hävdat att huvudvärk är mer hygieniskt.
2008-12-20

  Carola Zettergren
Låter sorgligt det där...
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP