Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fullmånens natt

 

I fullmånens natt


känner jag oro
tänder levande ljus
dricker lite vin
försöker komma till ro


försöker stilla mina tankar
men de kommer inte till vila


det är något ute i universum
i månens sken
som lockar och drar


och väcker en längtan
i mitt bröst
efter någon
eller något
som ska ge mig
någon visshet


eller visdom som
jag inte funnit själv
till min sökande själ

 




Fri vers av Nic
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-08-20 01:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här älskar jag - det är en dikt som rör mig på djupet - tycker om universum - har själv skrivit mycket om det
2005-08-21

    Oprofessionell
så bra, du skriver otroligt bra
2005-08-20

  pärlan
Ler igenkännande åt tungsintheten...
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic