Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stefan var en mycket stor människa och en gammal själ som jag fick privilegiet att ha som vän men han kallades hem alldeles för tidigt men i mitt hjärta finns han alltid kvar.


Till Stefan

Stefan en gammal själ i en ung kropp
för tidigt kallades du hem till far
Så många människor du gav hopp
Alla minns hur godhjärtad du var

När livet ibland känns tungt och svårt
sluter jag mina ögon och talar med dig
Du ger mig sanningen även om det är hårt
För att du hyser omtanke om mig

En dag ska vi mötas på en gyllene strand
Längtar efter samtalen som blir långa
Kan redan känna värmen ifrån din hand
Du som lärde mig ögonblicken fånga

Vet att du som en ängel finns med mig här
och torkar mina tårar när jag gråter
När jag inte orkar du mig framåt bär
Och mina misstag du alltid förlåter

Du var genom livet min bästa vän
mot din skuldra kunde jag mig luta
ser fram emot när vi ses igen
fast vår dialog kommer aldrig att sluta




Fri vers av duvan59
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-12-20 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59